ZingZing korenfestival in Groningen

zingzing2018-2458_112952-1-press-ardito

Op 17 juni 2018, op de kop af tachtig jaar na de oprichting, zong de KOV op het podium van de grote zaal van de Oosterpoort enkele delen uit de Elias. Het koor stond onder leiding van Leendert Runia met aan de vleugel Victoria Dmitrieva. Dat gebeurde in het kader van ZingZing, een groot korenfestival waaraan dertig Groningse koren deelnamen. Alle koren lieten in circa twintig minuten zien wat hun repertoire was, variërend van pop tot klassiek. Het was een bruisende dag en we mogen concluderen dat er met enthousiasme wordt gezongen in Groningen.  De KOV stond als laatste geprogrammeerd en  in verband met onze 80ste verjaardag zong de zaal  ons een ‘Lang zullen ze leven’ toe.

zingzing2018-2458_112942-1-press-ardito