Benefietconcert voor vluchtelingen 22-01-2017

Plaats: H. Nicolaaskerk, Irenelaan 2 9752 LS Haren
Tijdstip: Zondag 22 januari 2017, 15.00 uur
Wie:Concertkoor KOV o.l.v. Bram van der Beek,
Varvara Tishina, sopraan, Jan Vermaning, trompet en Pieter Pilon, orgel.

De opbrengst van het benefietconcert is: € 5.385,20

Zie ook de site van WarChild

Ons koor wil een gebaar maken naar de kindervluchtelingen in Nederland. De opbrengst van het benefietconcert gaat naar TeamUp, een project ontstaan door samenwerking tussen War Child, Save the Children en Unicef. Het is bedoeld om gevluchte kinderen in Nederland te helpen. Want al zijn kinderen uit de oorlog, de oorlog is nog lang niet uit deze kinderen.
Het jonge project gaat van start op kleinschalig niveau: op vijf plaatsen in ons land, in onze regio is dat in Ter Apel. Het voorziet in recreatieve sport-, spel- en dansactiviteiten op vaste tijdstippen in de week . Het project  is bedoeld om de kinderen wat houvast te geven en ervoor te zorgen dat er iets is om naar uit te kijken.

Klik hier voor de TeamUp informatiefolder.

Bekijk hier een uitzending van 1 Vandaag met een item over TeamUp.